Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο τον Βιομηχανικό Αυτοματισμό. Διαθέτουμε τεχνικούς άριστα καταρτισμένους στα ηλεκτρονικα συστήματα – συστήματα αυτοματισμού, οι οποίοι είναι άμεσα διαθέσιμοι να παρέχουν όλες τις πληροφορίες και διευκρίνισεις που απαιτούνται για την χρήση και τη σωστή λειτουργία των προϊόντων μας. Προτεραιότητα μας είναι η παροχή υπηρεσιών ευρέoς φάσματος της βιομηχανίας στον τομέα του αυτοματισμού.
office-upper
desk_org
Όλα τα χρόνια λειτουργίας μας αναζητούμε νέα προϊόντα και νέες πηγές που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της βιομηχανίας και των πελατών μας. Τα προϊόντα που διαθέτουμε προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό και επιλέγονται με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ποιότητα, χωρίς να παραλείπεται ωστόσο η σχέση ποιότητας-τιμής.
Για περισσότερα από 45 χρόνια προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υλικών, και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας εξασφαλίζουμε λύσεις για κάθε βιομηχανικό περιβάλλον στον τομέα του αυτοματισμού (ηλεκτρονικών συστημάτων).

45+ Χρόνια εμπειρίας

Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για τον σωστό σχεδιασμό εφαρμογών και συστημάτων και τα καλύτερα προϊόντα για κάθε χρήση.
Scroll to Top