Υπηρεσίες

Κατασκευή

Kατασκευή πινάκων αυτοματισμού, ειδικών μηχανημάτων-εφαρμογών. Η εργασία αφορά στην κατασκευή, προγραμματισμό και εγκατάσταση πινάκων στον χώρο του εκάστοτε πελάτη. Οι πίνακες κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο πελάτης.
workshop
products-shelf

Eμπόριο

Η πολύχρονη εμπειρία του τεχνικού προσωπικού της εταιρείας μας, που αποτελείται από ηλεκτρονικούς και αυτοματιστές, μας επιτρέπει να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο του βιομηχανικού αυτοματισμού, αλλά και να παρέχουμε άριστη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας.

Προσφέρουμε ποικιλία βιομηχανικών προϊόντων ηλεκτρονικής φύσης, όπως:

Υποστήριξη

Eπισκευή και συντήρηση των βιομηχανικών συστημάτων. Η επισκευή και συντήρηση αφορά σε ηλεκτρονικά συστήματα και εξοπλισμό. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Λειτουργούμε με βάση τα πρότυπα ασφαλείας του κλάδου μας για ένα ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον στον χώρο των βιομηχανιών.
in_electronics#4

Τι γίνεται μετά την αγορά;

Φροντίζουμε οι πελάτες μας να έχουν έγκαιρη και έγκυρη υποστήριξη στα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού.
Το προσωπικό μας είναι άμεσα διαθέσιμο να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ενημέρωση και βοήθεια χρειάζεται ο πελάτης, με σκοπό την καλύτερη συνεργασία μας με τους τεχνικούς των βιομηχανιών.
Scroll to Top