Η XINJE είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στην ανάπτυξη και εφαρμογή προϊόντων αυτοματισμού. Η εταιρεία διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και εξοπλισμό δοκιμών.

Τα προϊόντα της XINJE περιλαμβάνουν PLC, HMI, συστήματα ελέγχου σερβομηχανισμού, μετατροπείς συχνότητας, συστήματα μηχανικής όρασης, ρομπότ, προϊόντα δικτύου κ.λπ. Προσφέρει τέλειες λύσεις αυτοματισμού για τους πελάτες και τους βοηθά να ελέγχουν το κόστος και να βελτιώνουν τις εταιρικές τους αξίες.
Η XINJE έχει 40 αντιπροσώπους και 170 διανομείς στην Κίνα, 1 υποκατάστημα στη Γερμανία, 20 αντιπροσώπους στο εξωτερικό. Η Xinje καλύπτει την Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η εταιρεία συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο Jiangnan και ίδρυσε το Πανεπιστήμιο Jiangnan – XNJE Machine Vision Laboratory, το οποίο βασίζεται στο “ the advanced light industrial process control Key Laboratory ”. Ανέπτυξαν από κοινού το σύστημα μηχανικής όρασης της σειράς X-sight το 2009.

Με την επιχειρηματική φιλοσοφία της Καινοτομίας, της Ποιότητας, της Εξυπηρέτησης, η Xinje συνεχίζει να αναπτύσσει και να σχεδιάζει πιο αξιόπιστα προϊόντα, να βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων και να προσπαθεί να γίνει παγκόσμιος πάροχος αυτοματοποιημένων λύσεων.

Η Xinje παρέχει ισχυρά, ταχύτερα και αξιόπιστα PLC, HMI και ενσωματωμένους ελεγκτές για την κάλυψη ποικίλων αναγκών βιομηχανικού ελέγχου.
Industrial control, PLC, HMI, Integrated HMI&PLC controller, Special module, Motion control, Servo system, Stepping system, Frequency inverter
Scroll to Top